ПАРКЕТ ОРЕХ

ПАРКЕТ ОРЕХ


Ореховата дървесина по своята специфика не е масова, като останалите породи дървесини. Затова и паркета "ОРЕХ" не е постоянно наличен, а се определя от добива към момента, което обуславя, че и размера на паркетините не е постоянен, а се влияе от добитите трупи. Заради богатия и неповторим фладер, като нюанс и орнаментика на дървото е изключително подходяща подова настилка за представителни помещения от висок клас - кабинет, специални помещения от представителен тип, луксозни дневни и трапезарии.

Ореховата настилка носи от древността , подчертано класически и аристократичен облик на помещението. Поръчката е по предварителна заявка, като срокът се определя допълнително! Паркета от "ОРЕХ" се предлага само в нелакиран вид.

За Ваше улеснение предлагаме пакетни цени за консумативи /материали/ , необходими за напълно завършен вид на Вашия под. Пакетните цени за консумативи /материали/, включват:

  • грунд за грундиране на циментова замазка
  • лепило двукомпонентно за залепване ,тип цялостно шпакловане /не на кюфтета или ивици/, към пода
  • фугираща смес
  • грунд за паркет
  • лак за трикратно лакиране на паркета /воден двукомпонентен , воден еднокомпонентен или полиуретанов двукомпоннетен/ , според Вашето желание.

Цените за тези пакети се фиксират след направен оглед на място и Вашите предпочитания!