Декинг


Фирма ,,БУЛПАРКЕТ,, ООД , предлага на своите клиенти и настилка от тропическа дървесина - декинг, за външна експлоатация от тиково дърво в пълния цикъл от доставката на основните материали и допълнителни компоненти до монтажа. Фирмата разполага с квалифицирани и отговорни специалисти за всички дейности относно паркетните услуги.

Настилката от тиково дърво- декинг за външна експлоатация се наложи като едно наистина авангардно и естетически издържано решение за настилка от естественна дървесина в екстериорни условия.

Областа на приложение обхваща - по външни тераси, градински пътеки ,около басейни,около вани тип-,,Джакузи,, , външни барове, подове обслужващи заведения за хранене в зоната на екстериора .

Предимствата пред останалите варианти за настилки за външна употреба са:

  • лесна поддръжка по време на експлоатация
  • възможност за демонтаж при необходимост / когато заведението или площите са отдадени под наем /
  • пълна възможност за основен и частичен ремонт - подмяна / монтират се на модули /
  • идеална възможност за ревизионна поддръжка / при терасите за почистване в зоната на отводняване – воронките тъй като те се монтират на модули / .
  • неповторим външен вид придаващ луксозност и специфична индивидуалност.

Монтажа на декинга се извършва единствено, само и абсолютно с винтове /видими/ от неръждаема стомана с 2 или 3 винта в точката на снаждане лице към носеща основа. не изпълняваме монтаж на декинг по дизайнерско решение - невидим, скрит монтаж!!! Цена за монтаж само след оглед!!!