Ремонт на стар паркет и двойни подове


"БУЛПАРКЕТ" ООД извършва ремонти и реставриране на всички видове стари масивни подови настилки.

Уважаеми клиенти не бързайте да взимате окончателно решение за изхвърляне на Вашия стар масивен паркет или дюшеме. Вашата подова настилка от масивно дърво, колкото и да е стара, захабена и с неугледен външен вид , не означава, че е изчерпала своя ресурс на експлоатация.

Съветваме Ви да се консултирате с нас, относно състоянието на пода Ви към момента и възможностите за реставриране. Убедени сме, въз основа професионален опит през годините, че е възможно да Ви спестим много средства и усилия като възстановим Вашия под и му придадем нова съвременна визия и още много дълго време експлоатация.

В зависимост от ситуацията и пораженията на Вашата настилка , възможностите за ремонт и реставрация са няколко:

  • ако е равен пода и паркета не е залепен - причукване, циклене, лакиране, нови первази
  • ако пода е неравен и паркета не е залепен - демонтаж, почистване, грундиране на замазката, нареждане със залепване, циклене, лакиране, нови первази
  • ако сградата е стара и паркета или дюшемето са наредени върху гредоред и сгурия между гредите - демонтаж и изхвърляне на паркета, изхвърляне на гредоред и сгурия, пароизолация по пода, изпълнение на нов гредоред - компенсиращ денивелацията, уплътняване с каменно-минерална вата /не ролонна/ монтаж на OSB плоскости, нареждане и залепване на нов паркет, циклене, лакиране и нови первази

В нашия дългогодишен професионален стаж имаме множество изпълнени обекти в стари сгради с възстановени подове от естествено дърво, които са монтирани върху гредоред и сгурия. След нашит професионални съвети и намеса клиентите ни се радват на реставрирана подова настилка с нов облик, радваща окото.

Стария естествения масивен паркет, професионално реставриран от нас, притежава неограничен срок на експлоатация.

Цени за ремонт и възстановяване на стар паркет - единствено и само след оглед!